Siden 2007

Stolt leverandør af gode oplevelser

Historien bag

Det hele startede i sommeren 2006, da Rasmus på 17 år deltog i et arrangement med Dansk Land Rover Klub. Rasmus var meget syg med leukæmi og fik idéen til, at andre syge børn også skulle prøve at køre i Land Rover, ligesom ham.

Han lavede en aftale med en anden deltager til arrangementet, Peter, for at få det til at ske. Rasmus ville sørge for deltagere, andre syge børn, og Peter skulle sørger for biler og chauffører.

Desværre døde Rasmus efter 1,5 års sygdom i efteråret 2006 og han nåede derfor aldrig selv at opleve andre børn og deres familier få glæde af sin ide.

Peter holdt sit ord, og siden 2007 er syge børn og deres familier årligt blevet inviteret til en dag fuld af sjov og seje biler. Med årene er tilslutningen til arrangementet vokset og i dag afholdes det i samarbejde med Foreningen Cancerramte Børn, Hjerteforeningens Børneklub, Muskelsvindfonden og Dansk Land Rover Klub Region Nordsjælland, med cirka 900 deltagere årligt.

Holdet bag

Kørsel med børn arrangeres udelukkende af frivillige ildsjæle. Ved spørgsmål eller lignende er du altid velkommen til at kontakte os nedenstående mailadresse, så vil vi besvare din henvendelse hurtigst muligt.
Mail: info@kørselmedbørn.dk

Morten Frederiksen
Hovedansvarlig og initiativtager

Tlf. 26 65 44 56

Mads Bak
Plads- og terrænansvarlig

Niels Schmidt Hansen
Kasserer og webmaster

Tlf. 60 10 45 78

Thomas E. Nielsen

Tlf. 21 69 48 63

Susanne Yde
Ansvarlig for forplejning

Katja Reimer
Sponsoransvarlig

Lars Ellegaard

Joakim Begtsson
Koordinator for SLRK
(Svensk Land Rover Klub)

Scroll to Top