Bliv frivillig hjælper

Bemærk, ny adresse for arrangementet!

Kørsel med børn afholdes som noget nyt på Egholm Slot i Kirke Hyllinge den 15. juni 2024.
Adresse: Trehøjevej 47A, 4070 Kirke Hyllinge.
Se yderligere information herunder.

Tilmeld dig her

Camp åben:
Det er muligt at komme allerede fredag den 14/6 fra kl. 16.30. Her skal vi sammen sætte de store telte op og gøre klar til næste dag. Så har du mulighed for at komme allerede her, vil det være perfekt. Det er muligt at overnatte fra fredag til lørdag i eget telt eller campingvogn. Vi har grill med – du skal selv sørge for mad.

Bemærk den nye adresse for arrangementet og campen!

Indtjek/briefingmøde:
Alle – både hjælpere og kørere – skal møde til briefingmøde lørdag kl. 9.00. Umiddelbart efter vil der være uddeling af deltagertrøjer, klistermærker mv, samt mulighed for at prøvekøre terrænbanen. Der vil være købt lidt morgenmad til lørdag morgen.

Hjælpere:
Vi har lavet lister over jobs på dagen. Flere har “faste tjanser”, men vi beder alle hjælpere komme til Informationen efter breifingmødet, hvor opgaverne vil blive fordelt. Går du og keder dig i løbet af dagen (…) så kig forbi Informationen og hør om du kan hjælpe med noget.

Kørsel/aktivitet:
Der er aktivitet for vores gæster i tidsrummet lørdag fra kl. 11.30 til 16.00. I hele det tidsrum vil der være behov for hjælpere, kørere og køredygtige biler… Der vil ikke være kørsel i terræn hverken fredag eller søndag.

Spisning:
Alle hjælpere og kørere får gratis frokost lørdag. Det er FCB (Foreningen Cancerramte Børn) der står for uddeling af pølser og brød. Lørdag aften er der hjælperspisning for alle der har tilmeldt sig spisning!

Parkering:
Når du ankommer lørdag, vil der være p-vagter, der anviser dig et sted at parkere, så du er klar til dagens opgave. Kommer du fredag, finder vi ud af det sammen.

Medbring:
Godt humør, gode røverhistorier til børnene og deres familier, tøj passende til årstiden, bestik og tallerkner til aftensmad, drikkevarer til lørdag aften, børnesæder, hvis du har.

Søndag:
Det er også muligt at sove fra lørdag til søndag i eget telt og campingvogn. Søndag rydder vi op og har også brug for friske hænder til at tage telt ned og rydde pladsen. Så hvis du kører hjem lørdag, må du meget gerne kigge forbi søndag ca. kl. 9 og være med til nedbrydning af lejren. Du skal selv sørge for morgenmad søndag.

Spørgsmål i øvrigt? Tjek vores facebook gruppe “Kørsel med børn”. Her vil der komme info om dagen løbende. Og ellers er der mulighed for at de sidste spørgsmål bliver afklaret på lørdagens briefingmøde eller ved at du sender en mail til info@kørselmedbørn.dk

Scroll to Top